Lunch

Lunch at Ristoria

Lunch at Ristoria

We aim to provide a delightful dining experience with flavours inspired by the versatility and excitement of Italian cuisine.

LUNCH MENU

line

MONDAY 10/12

Long baked short ribs with apple-slaw, bulgur and barbequecream
or
Pasta linguine with smoked salmon, spinach and fennel

{125}

TUESDAY 11/12

Fish casserole with saffron-aioli, fennel, celery and bruschetta with taleggio-cheese

or
Fried gnocchi with horseradish-salsiccia, browned butter sauce, green peas and pickled red onion

{125}

WEDNESDAY 12/12

Salted roulade of ox served with hot bean ragu, smoked pork and apple
or
Pasta penne with salmon, dill, sardines and tomato concassé

{125}

THURSDAY 13/12

Catch of the day with baked beets, horseradish cream, fried capers and fennel crudité
or
Pasta cassarecce with pesto rosso and dry aged charcuteries

{125}

FRIDAY 14/12

Roasted entrecôte with roasted garlic, oregano and italian ratatouille
or
Pasta tricolore with cod and white wine sauce flavoured with vinegar and herbs

{125}

Vegetarian option for the week

Chick beas steak with chipotle mayonnaise, pickled vegetables and grilled cardiac salad

{125}

Salad buffet & coffee are included with all lunches

line

BENVENUTO!

Prenumerera på våra lunchmenyer

Vill du ta del av vår lunchmeny till din email varje måndag förmiddag?

Anmäl dig här